Atenţie!

Eşti sigur că vrei să ştergi produsul din coş?


După cum se vede încă din header, suntem parte din Agrafa Print Services, companie specializată în tipar digital, cu o vastă experienţă în domeniu.

Începuturile noastre sunt legate de producerea şi livrarea cărţilor de vizită şi, chiar dacă linia noastră de produse s-a lărgit foarte mult, acoperind toată gama de printuri digitale, am continuat să acordăm o atenţie deosebită clasicelor cărţi de vizită. 

De aceea am creat pucu.ro ca pe un mic atelier de creaţie, unde îţi poţi configura chiar tu cărţile de vizită, într-un mod simplu, intuitiv şi, de ce nu, distractiv. 

Poţi alege din modelele de layout de pe site, completând cu logo-ul şi datele tale, sau poţi folosi propriul layout, configurând de la zero sau încărcând pe site fişierul cu grafica. Mai departe, îţi poţi organiza comenzile alegând modelele, cantităţile şi accesoriile dorite. Poţi salva configurările pentru a reveni ulterior sau poţi comanda, alegând varianta de plată convenabilă. 

De aici ne ocupăm noi. Ne asigurăm că sunt îndeplinite toate condiţiile tehnice, apoi le printăm, le finisăm şi le livrăm în cel mai scurt timp posibil şi în cele mai bune condiţii de calitate. 

Ai o întrebare?