Atenţie!

Eşti sigur că vrei să ştergi produsul din coş?


Cartea de vizită este, de cele mai multe ori, primul lucru prin care tu sau compania ta intri în contact cu un partener. Această mică bucată
de hârtie reprezintă cel mai vechi şi eficient mijloc de formare şi păstrare legăturilor de afaceri sau de prietenie.

Apărute încă din secolul al XVIII-lea, ca mijloc de formare şi întreţinere a relaţiilor sociale sau de afaceri, cărţile de vizită s-au schimbat puţin
de-a lungul timpului.

Într-un spaţiu mic concentrează toate informaţiile pe care posesorul doreşte să le împărtăşească: nume, funcţie, companie (logo), domeniu de activitate sau de interes, adresă, telefon, e-mail, site personal / de firmă, reţeaua socială din care face parte etc.

La o întâlnire de afaceri, la o recepţie sau pe stradă, când se stabilesc puncte comune de interes, sunt schimbate cărţi de vizită. Sunt ancorele pentru viitoare relaţii de afaceri sau de prietenie. Pentru a fi folosite, majoritatea datelor de contact trebuie aflate de undeva. Cel mai potrivit loc pentru asta este cartea de vizită.

Fie că sunt înmânate personal, fie că însoţesc alte mijloace de promovare (mape de prezentare, cataloage, broşuri etc.), cărţile de vizită sunt ele însele un bun material de marketing, fiind primele purtătoare ale mesajului şi personalităţii tale sau a firmei pe care o reprezinţi.

Pot avea un design sobru sau unul casual, pot fi creative sau simple, pot fi tipărite alb-negru sau color, pe carton alb sau colorat. Pot fi imprimate pe o faţă sau faţă-verso, pot avea colţuri drepte sau rotunjite, laminate pe o faţă sau pe ambele etc.

Fie că ştii deja ce ţi se potriveşte, fie ne ceri nouă părerea, pucu.ro este instrumentul potrivit pentru a-ţi configura cărţile de vizită dorite, la un preţ avantajos.


Ai o întrebare?