Atenţie!

Eşti sigur că vrei să ştergi produsul din coş?


Este pucu.ro potrivit pentru mine?
Dacă doreşti realizarea unor cărţi de vizită clasice, care să te reprezinte pe tine sau compania ta, dar nu ai buget pentru design sau timp pentru aprobarea layout-ului şi nici nu doreşti să înveţi un program de editare grafică, atunci pucu.ro este pentru tine.


Dacă nu am cunoştinţe de grafică, pot obţine cărti de vizită profesionale?
Chiar dacă nu ai cunoştinţe de grafică, îţi poţi configura online cărţile de vizită, alegând un template care ţi se potriveşte şi completând datele direct pe site. Totul este simplu şi intuitiv. Când eşti mulţumit de ceea ce ai obţinut, verifică datele şi lansează comanda. De calitatea imprimării, ne ocupăm noi. Dacă nu ai timp sau răbdare pentru configurarea online, ne poţi contacta să-ţi propunem noi layout-ul.


Cât mă costă cărţile de vizită?
Cu siguranţă, pe pucu.ro obţii cele cele mai mici preţuri pentru că este eliminată munca unui designer şi este scurtat la maxim timpul procesului de execuţie. Pentru preţuri detaliate, intră în modul de configurare, şi, în funcţie de pachetul ales, numărul de exemplare dorit
şi finisări, coşul de cumpărături se va actualiza în timp real.

Pot folosi culorile sau fonturile mele corporate?
Când îţi configurezi online cărţile de vizită, poţi alege dintre diferitele culori şi stiluri de fonturi de pe site. Dacă acestea nu-ţi sunt suficiente pentru realizarea unor cărţi de vizită care să respecte identitatea corporate, poţi uploada layout-ul direct pe site, în diferite formate, sau ne poţi contacta pentru a-l reface noi.


pucu.ro are drepturi de copyright asupra imaginilor uploadate de mine pe site?
Nu, drepturile de copyright sunt în responsabilitatea ta, noi doar tipărim imaginile uploadate de tine. Pentru mai multe detalii, vezi şi termeni şi condiţii.


Dacă am terminat cărţile de vizită, pot să retransmit aceeaşi comandă?

Da, intră în meniul de administrare cont şi alege comanda sau modelele pe care vrei să le retipăreşti.


Cât durează de la efectuarea comenzii până la livrare?

Uzual, termenul de livrare este de 48 ore, dar le poţi avea şi mai repede dacă le livrăm în Bucureşti sau vii să le ridici de la sediul nostru.


Nu sunt mulţumit de calitatea cărţilor de vizită. Ce fac în acest caz?
Ne străduim să fim foarte buni în ceea ce facem şi reuşim aproape totdeauna. Dacă totuşi ai nemulţumiri faţă de o comandă, contacteazăne să ne semnalezi problema şi dacă greşeala ne aparţine, o vom repara.


Pot să anulez o comanda?
De obicei, onorăm comenzile cât mai rapid posibil. Dacă ţi-ai dat seama de o greşeală sau pur şi simplu vrei să anulezi o comandă, intră în administrare cont şi vezi starea lucrării. Dacă nu a fost încă printată, poţi edita comanda sau o poţi anula. Dacă e prea târziu pentru asta, contactează-ne şi vom găsi o modalitate să te ajutăm.


Ai o întrebare?